Tilbygning

En tilbygning kan spænde vidt og bredt i opgavetypen.

Tilbygning i Kolding, Vejle og Trekantområdet

En tilbygning kan spænde vidt og bredt i opgavetypen. Der kan både være tale om en udestue, et kontorrum, et nyt børneværelse og meget mere. Uanset hvordan din bolig skal udvides, er det essentielt, du får opfyldt dine behov, så du får den ekstra ønskede funktion til hjemmet.

Som erfarent tømrerfirma bygger og opfører vi din nye tilbygning i Kolding, Vejle eller det øvrige Trekantområde. Hos KD Byg V/ Kristian Dam er vi særligt dygtige til at indtænke helheden og sikre en naturlig udvidelse fra den eksisterende bolig til den nye bebyggelse. Vi prioriterer det gode samarbejde højt, da vi ved, det er en forudsætning for det bedst tænkelige projekt – dét du bliver absolut bedst tilfreds med.

Vi sikrer professionel rådgivning

En ny tilbygning er ikke blot en udvidelse af boligens areal, men en mulighed for at realisere de boligdrømme, som familien har. Derfor er det vigtigt, resultatet lever op til alle ønsker, og det sørger KD Byg for.

Vi hjælper dig med en overgang, der sikrer et komplet harmonisk indtryk med det nuværende hus, men kan også imødekomme kreative ønsker, hvis du vil markere din tilbygning som en ny tilføjelse til hjemmet.

Afhængigt af dine ønsker og husets alder, kan vi hjælpe med rådgivning af æstetik og byggematerialer, der sikrer dig et flot slutresultat, du og familien vil elske at se på og være i.

Foruden at sikre nye flotte og funktionelle rammer, kan du som indehaver af boligen nyde godt af, at en tilbygning er en sund investering. Vi har bygget mange nyt tilbygninger i Kolding og Vejle områderne, der ikke bare har givet plads til drømme, men har været med til at hæve ejendomsvurderingen.

KD Byg bygger med stor respekt for jeres ønsker, budgetter og tidsramme, ligesom vi altid yder god kundeservice og husker oprydningen.

Skal jeg give et uforpligtende bud på dit næste byggeprojekt?

​Kontakt KD byg v/ Kristian Dam på telefon 22 17 62 31.

-Vi klarer din tilbygning i Kolding, Vejle og Trekantområdet.

Vil du se billeder af vores arbejde?